Behandelingen

Wimperextensions

Vanaf €55 - 60 min
Wimperextensions zijn een populaire manier om volle, lange wimpers te krijgen. One-by-one wimperextensions, Russian volume wimperextensions en hybrid wimperextensions zijn drie populaire opties om je wimpers te verfraaien.

Met one-by-one worden individuele wimperextensions op elke natuurlijke wimper geplaatst voor een subtiele, natuurlijke look. Russian volume creëert een dramatische, volle uitstraling door meerdere lichte wimperextensions op één natuurlijke wimper te plaatsen. Hybrid combineert beide technieken voor een perfecte mix van volume en lengte. 

Samen met jou kiezen we de stijl die past bij jouw gewenste look en geniet van prachtige, langdurige wimpers.
Tanden bleken & Tanddiamanten

Vanaf €27,50 - 20 min
Het bleken van tanden is een populaire methode om een stralende glimlach te krijgen. Het proces helpt bij het verwijderen van opervlakkige vlekken en verkleuringen waardoor de tanden witter en helderder worden. 

Bovendien kunnen tanddiamantjes een uniek accent toevoegen aan je glimlach. Deze kleine juweeltjes worden op tanden geplaatst om een subtiel en sprankelend effect te creëren.

Bij het tanden bleken in onze salon staat veiligheid hoog in het vaandel. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige bleekproducten die speciaal zijn ontworpen om effectief en veilig te zijn voor het gebit.Browstyling

Vanaf €25 - 20 min
Ontdek de verschillende behandelingen voor wenkbrauwstyling die je helpen om perfect gevormde en gestylede wenkbrauwen te krijgen. 

Met henna wenkbrauwen kun je je wenkbrauwen een langdurige kleurboost geven, waardoor ze er voller en gedefinieerder uitzien. Een wenkbrauwlift is een niet-chirurgische behandeling die de wenkbrauwharen lift en een jeugdige uitstraling geeft. Wenkbrauwen verven en waxen is een snelle en effectieve methode om overtollige haartjes te verwijderen en je wenkbrauwen vorm te geven. 

Samen met jou kiezen we de behandeling die het beste bij jou en je wensen past en geniet van prachtig gestylde wenkbrauwen.

Bella Cillia

Van Limborchstraat 45
7521 DS Enschede
06-22148960
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram