Behandelingen

Wimperextensions

€50 - 60 min
De meest bekende techniek van wimperextensions is de one-by-one. Er wordt een voor een, zoals de naam al zegt, een extension geplaatst op de natuurlijke wimper. De natuurlijke wimper wordt zo verlengt, verdikt en geeft een mooie zwarte kleur af. Tevens hanteren wij verschillende technieken voor wimperextensions, zo kun je bij ons terecht voor 3D wimperextensions, hybrid-extensions en russian volume wimperextensions.

- Nooit meer het gebruik van mascara
- Vollere en langere wimpers
- Blijft tot wel 4 weken zitten


Tanden bleken

€20 - 20 min
Het tandenbleken zorgt voor een stralende glimlach. De tanden worden witter door het gebruik van een whitning gel in combinatie met een UV lamp. De tanden worden 3 tot 5 tinten witter dan de huidige kleur. De fluoride behandeling zorgt voor een verstevigd tandglazuur en gaat gevoelige tanden tegen. 

- Wittere tanden gegarandeerd
- Professionele apparatuur
- Niet schadelijk voor de tanden of het glazuur

Browstyling

€40 - 60 min
Bij een browlift, ook wel wenkbrauwlift, worden de wenkbrauwhaartjes gelift zodat de wenkbrauwen voller, netter en verzorgder lijken. Tijdens de behandeling overlegt de browstylist altijd wat het gewenste resultaat is en wat de mogelijkheden zijn. Een browlift kan namelijk op verschillende manieren worden uitgevoerd, zodat het altijd aansluit op uw wensen. De behandeling is inclusief het shapen van de wenkbrauw door middel van mapping. Dit is een techniek waarbij er precies wordt afgemeten waar de wenkbrauw hoort te zitten voor een natuurlijk resultaat. Tevens worden de wenkbrauwen getint, de wenkbrauwen worden geverfd in de gewenste kleur.

- Mooie vollere wenkbrauwen
- Resultaat blijft tot wel 6 weken

Bella Cillia

Van Limborchstraat 45
7521 DS Enschede
06-22148960
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram