Wimperextensions

One-by-one

De meest bekende techniek van wimperextensions is de one-by-one. Er wordt een voor een, zoals de naam al zegt, een extension geplaatst op de natuurlijke wimper. De natuurlijke wimper wordt zo verlengt, verdikt en geeft een mooie zwarte kleur af. Zo wordt je oogopslag verduidelijkt. Het handige is dat mascara niet meer nodig is en eyeliner ook niet! Er worden tussen de 60 en 120 extensions geplaatst op ieder oog. Bij een set wordt er gebruik gemaakt van verschillende lengtes om zo tot een natuurlijk resultaat te komen. 

 

Zowel bij russian volume en one-by-one is er genoeg keuze qua extensions in verschillende maten, lengtes en diktes. Tussen deze maten kan er gekozen worden in de salon:

 

Lengtes: 6 mm tot 17 mm 

Diktes: 0,07 mm tot 0,25 mm

 

Russian volume

Naast de techniek One-by-One is er ook Russian Volume. Deze techniek geeft meer volume af dan de one-by-one. Dit komt doordat er meerdere extensions op 1 natuurlijke wimper worden geplaatst. Dit kan variëren en heeft te maken met de sterkte van de eigen wimpers. Sommige wimpers zijn dikker en langer dan de zogeheten 'baby' wimpertjes. De variatie kan oplopen van 2 wimperextensions op de natuurlijke haar tot wel 6 of 7 extensions. 

 

Doordat er gebruik wordt gemaakt van meer wimperextensions dan bij de one-by-one blijft deze over het algemeen ook beter zitten. Ook ontstaan er minder snel zogeheten 'gaten'.  

Algemene informatie

 

Bij beide technieken, zowel one-by-one en russian volume, wordt er gebruik gemaakt van Blink Lashes. Dit is een kwalitatief goed merk die mink lashes produceert. De lijm is ook cruciaal voor een goede behandeling en hiermee kan  rekening worden gehouden met gevoelige ogen of irritatie en jeuk. 

 

De behandelingen worden uitgevoerd door een specialist met 3,5 jaar ervaring. Er worden dagelijks wimpers gezet en daarom kan er een passend advies worden gegeven op het gebied van lengtes en diktes van de wimperextensions.

 

Een one-by-one behandeling duurt ongeveer 45 minuten. En een russian volume behandeling duurt ongeveer 90 minuten.  Een behandeling om de wimpers bij te vullen duurt tussen de 30 & 40 minuten. 

 


lash lifting

Bij een lash lift wordt de natuurlijke wimpers gelift. Dit gebeurd door middel van een pad die op het ooglid wordt geplaatst. De natuurlijke wimpers worden hier tegenaan geplaatst. Tot slot wordt een product aangebracht die zorgt dat de wimpers op deze manier blijven staan. 

 

Om een duidelijker resultaat te kunnen realiseren is het normaal dat de wimpers na de lash lift behandeling worden geverfd in het zwart. Naast zwart kan er ook gekozen worden voor bruin of blauw. 

 

Na deze behandeling kan er gebruik worden gemaakt van mascara.